Wie is Steve

Drs. Steve van Deventer is een onafhankelijke zelfstandige geestelijke werker.  Beschikbaar voor spreekbeurten, seminars, conferenties, onderwijs en trainingen.

Steve van Deventer is geboren in Zuid Afrika. Hij heeft daar afgestudeerd in Theologie en Hebreeuws. Na een tijd van docentschap in Hebreeuws aan een Universiteit is hij voor verdere studies naar Nederland gekomen en hier gebleven. Hij is getrouwd met Magda en zij hebben 3 kinderen en  zijn zo bevoorrecht dat er ook al 4 kleinkinderen zijn.
Hij heeft als predikant in Frieschepalen, Houten en Aalsmeer gewerkt binnen de Gereformeerde en Hervormde Kerk. Hij heeft leiding  gegeven binnen de Levend Evangelie gemeente Schiphol-Rijk.
Steve ervoer een sterke roeping om nieuwe  gemeenten te stichten, en in 2005 heeft hij een gemeente begonnen in Kudelstaart, De Alphakerk Amstelland.  In 2007  is een nieuwe gemeente opgestart in Mijdrecht De Weg. Samenkomsten zondagmorgen 10.30 op de Industrieweg  38, Boven het Karwei
Tijdens zijn predikantschap in Friesland heeft hij bemerkt hoe groot de nood onder predikanten zijn aan bemoedigen, en heeft hij en Ds. Robbert Jan Perk de predikanten dagen georganiseerd verder werkte hij mee aan de Leidersconferenties. In de begin jaren kwamen predikanten vanuit alle kerken, van Christelijk gereformeerd tot Baptist. Door de predikantendagen is ontdekt dat daar bij predikanten en gemeenteleden een grote behoefte is aan meer beleving en spiritualiteit. Samen met een aantal vrienden heeft Ds. Van Deventer aan de wieg van de Evangelische Werkverband binnen de PKN gestaan. Hij maakte deel uit van de Kana Comite die in de jaren negentig de Charismatische Genezer John Wimber naar Nederland uitnodigde alsook John Arnot. Bestuurslid van GMF, van Mission Possible en van Gospell Music Festival organiseer Gospell Music Festivals in landen waar vrijheid van Godsdienst niet normaal is.
De laatste jaren organiseert hij verschillende mannen evenementen mannenconferenties ean andere mannenconferenties.  Hij reis veel naar landen als Thailand, Myanmar,  Cambodja en Afghanistan om trainingen te verzorgen voor pastors en gemeentewerkers.

Hij maakte deel uit van het dagelijks bestuur van de VPE en was gastdocent bij  Christformation. Nu toeruster  en trainer bij Kingdom Life College ,  In Church Academy en Academy for Life Skills.
Ds. Steve van Deventer heeft de afgelopen jaren verscheiden interkerkelijke conferenties georganiseerd en geleid. Wordt ook vaak gevraagd in binnen en buitenland om onderwijs te geven over het werk van de Heilige Geest , Gebed en leiderschap.  Steve treedt ook op als coach en begeleider van gemeenten en predikanten  binnen traditionele kerken en evangelische gemeenten.

Voor studies en preken klik hier
Meer informatie over online bijbelschool en trainingen vind u op en ons site Academy for Life Skills  en In Church Academy

Geef een reactie